Доста често Гуинет Полтроу попада в полезрението ни с начина, по

...
Доста често Гуинет Полтроу попада в полезрението ни с начина, по
Коментари Харесай

Тери Сандерсън - човекът, който съди Гуинет Полтроу заради ски инцидент

Доста постоянно Гуинет Полтроу  попада в полезрението ни с метода, по който поддържа форма и се грижи за тялото си. Понякога обаче получава и рецензии от хора, които не са съгласни с методите ѝ.
 Гуинет Полтроу, хранене и каква диета съблюдава актрисата, с цел да е във форма
Тайната за съвършеното тяло на 50-годишната Гуинет Полтроу

Ето по какъв начин го прави

Но в случай че това са дребни проблеми за актриса, то на главата ѝ са се стоварили много по-сериозни. От Fox News разбираме, че Полтроу е съдена от пенсиониран офталмолог, който твърди, че през 2016 година е потърпевш по време на ски, а виновността за това има точно тя.

Според Тери Сандерсън през въпросната година той е бил на отмора и е карал ски, когато основателката на Goop е връхлетяла върху него. А по-късно е траяла по пътя си, без да се увери дали всичко е наред.

А резултатът от сблъсъка е: четири счупени ребра, трайна мозъчна травма и загуба на насладата от живота - поради цялата тази болежка. Компенсацията, която Сандерсън търси за породените от случая премеждия, случил се в Deer Valley Resort в щата Юта, е в размер на 300 000 $.
 Снимка 611236

" Полтроу стана, обърна се и избяга със ските си, оставяйки Сандерсън замаян, легнал в снега и съществено ранен ", се споделя в жалбата, която потърпевшият е подал през 2019 година в съда. Всъщност първичната сума, която Сандерсън е търсел като компенсацията е била надалеч по-голяма - 3.1 милиона $.

Самата Гуинет Полтроу отрича, че събитията са се стекли по този метод, като твърди, че Тери Сандесън в действителност е бил този, който се е врязал в нея, до момента в който кара ски.

Изслушванията по делото към този момент започнаха, като от People разбираме, че се чака като очевидци да бъдат призовани както Брад Фълчук, брачният партньор на Полтроу, по този начин и щерка ѝ Епъл. Резултат от делото би трябвало да има до края на месеца.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР